Un tânăr de 23 de ani din comuna Singureni, judeţul Giurgiu, s-ar afla printr victimele atentatului din Germania. Primarul comunei, Marian Pătuleanu, spune că tânărul îi era nepot, se afla de 4-5 ani în Germania şi lucra cu acte în regulă. Ministerul Afacerilor Externe a transmis că doar 6 dintre cele 9 victime ale atentatului au fost identificate, iar printre ele nu sunt cetăţeni români.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit giurgiuveanul.ro, un tânăr de 23 de ani din comuna Singureni se află printre victimele atentatului din Germania.

”Da, este adevărat. Am vorbit cu părinţii şi unchii copilului, dar autorităţile din Germania nu ne dau informaţii. Se numeşte Vili Viorel Păun, este nepotul meu, şi avea 23 de ani. El se afla în maşina lui. Nenorocitul, teroristul, când l-a văzut că stă în maşină, un Mercedes CLS, cu numere de România, l-a împuşcat fără pic de milă. Era de patru – cinci ani în Germania, muncea cu acte în regulă. Nicio autoritate din România nu a luat legătura cu familia. Părinţii sunt în stare de şoc, pentru că era şi singurul lor copil, e ceva incredibil….”, a declarat, pentru „Giurgiuveanul”, primarul comunei Singureni, Marian Pătuleanu. 

Ministerul Afacerilor Externe a transmis că nu a fost informat cu privire la existenţa unor cetăţeni români printre victime.

”Cu privire la informaţiile vehiculate în presă referitoare la existenţa unui cetăţean român printre victimele atacului armat din Hanau, MAE precizează că, în conformitate cu informaţiile transmise de autorităţile germane, până la acest moment au fost identificate 6 victime din cele 9, nefiind confirmat niciun cetăţean român. Vom reveni cu informaţii imediat după finalizarea procedurilor de identificare”, a transmis MAE.

Nouă persoane au fost ucise şi alte câteva rănite, în atacuri armate efectuate miercuri de un trăgător în două baruri din oraşul german Hanau.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.