Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, apreciează, după ce euro a atins un nou nivel record, că este vorba doar despre o depreciere ”uşoară”, corelată cu ce s-a întâmplat în regiune. ”Zlotul, forintul se depreciază pentru că sunt câteva mişcări de fluxuri internaţionale. Doar trompetele PSD-iste văd altceva”, a scris Cîţu, joi seară, pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Rate mai mici pentru români. Dobânzile continuă să scadă. Încrederea investitorilor în guvernarea PNL CREŞTE zilnic. Nu există dubii aici. Deprecierea uşoară a leului astăzi este CORELATĂ cu deprecierile din regiune. Zlotul, forintul se depreciază pentru că sunt câteva mişcări de fluxuri internaţionale. Doar trompetele PSD-iste văd altceva. Fiţi fără grijă. Dobânzile vor continuă să scadă şi încrederea investitorilor va continuă să crească în guvernarea PNL”, a scris, joi seară, Florin Cîţu, pe Facebook.

Potrivit acestuia, ”cu cât avem anticipate mai repede cu atât mai repede vom putea reveni la SCĂDERI de preţuri şi dobânzi aproape de ZERO”.

”Urmează lucruri fantastice pentru români. Dobânzi aproape de zero şi scăderi de preţuri”, a mai scris Cîţu.

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, joi, un curs de referinţă de 4,7834 lei/euro, în creştere cu 0,09% faţă de valoarea atinsă miercuri, acesta fiind cel mai mare nivel anunţat vreodată de BNR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.