Un client al unui supermarket din Timişoara a murit în timp ce se afla la cumpărături, sub privirile celor care se aflau şi ei în magazin. Un echipaj medical a intervenit de urgenţă, însă nu a mai putut face nimic pentru bărbatul de 51 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul intrase în supermarket, miercuri seară, să îşi facă cumpărăturile, însă în timp ce se uita pe rafturi i s-a făcut rău. A încercat să îşi găsească un punct de sprijin, dar s-a prăbuşit pe jos.

Clienţii care erau în apropierea acestuia au chemat repede angajaţii magazinului care la rândul lor au sunat la 112.  La faţa locului a ajuns un echipaj al Ambulanţei, însă cu toate eforturile depuse de medici, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul în vârstă de 51 de ani.

Poliţiştii au blocat intrarea în magazin, clienţii fiind dirijaţi să pătrundă pe o altă uşă, până când trupul neînsufleţit avea să fie ridicat de medicii legişti.

Cel mai probabil bărbatul a facut un infarct, însă cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma necropsiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.