Preşedintele american Donald Trump a spus că se gândeşte dacă va asista la Jocurile Olimpice de la Tokyo în această vară, la invitaţia premierului japonez Shinzo Abe, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am fost invitat de premierul Abe şi mă voi gândi la o decizie" cu privire la acest subiect, a afirmat Trump marţi, în cadrul unei întâlniri cu membrii Comitetului Olimpic American şi ai organizatorilor Jocurilor de la Los Angeles din 2028. 

"Am putea răspunde pozitiv. Vom încerca", a adăuga el. 

Jocurile de la Tokyo sunt prevăzute între 24 iulie şi 9 august, adică în timpul campaniei pentru alegerile prezidenţiale americane iar Donald Trump va fi candidat pentru un nou mandat în 3 noiembrie. 

Preşedintele i-a asigurat pe organizatorii Jocurilor de la Los Angeles că a intervenit personal în favoarea oraşului american pe când era încă preşedinte ales în 2016 şi că acest lucru a ajutat candidatura oraşului. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.