Un tânăr în vârstă de 24 de ani din judeţul Olt a fost amendat cu 5.000 de lei, după ce a sunat, miercuri dimineaţa, la 112 şi a spus că se va sinucide. Poliţiştii l-au găsit pe tânăr acasă, dormind şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţieil Judeţene Olt, miercuri, în jurul orei 05.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112, de un tânăr de 24 de ani, care a spus că se află în municipiul Slatina şi se va sinucide. Ulterior, apelantul nu a mai răspuns la telefon.
 
"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au demarat de îndată verificări, forţe sporite fiind angrenate în activităţile de căutare. Activităţile au fost extinse pe raza comunei Strejeşti, unde apelantul are domiciliu. Tânărul a fost găsit la domiciliu, în comuna Strejeşti, dormind. Acesta nu a putut motiva gestul său, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt. 
 
Pentru falsa alarmare, poliţiştii l-au amendat pe tânăr cu suma de 5.000 de lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.