Un bărbat din judeţul Timiş care a întreţinut raporturi sexuale cu fiica sa minoră şi care la 15 ani a rămas însărcinată, ulterior născând un copil, a fost trimis în judecată pentru act sexual cu un minor şi incest, ambele în formă continuată. Pe parcursul a şapte ani, între cei doi au avut loc aproximativ 20 de raporturi sexuale, potrivit procurorilor, inclusiv când fata a devenit majoră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, bărbatul care a întreţinut raporturi sexuale cu fiica sa a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
 
"În perioada toamna anului 2010 - luna noiembrie a anului 2014, inculpatul - tată al persoanei vătămate minore, născută în data de 28.11.1996, aflată în ocrotirea sa, în timp ce se aflau în cele două locuinţe ale acestora din jud. Bistriţa-Năsăud, a întreţinut cu aceasta, în mod repetat, raporturi sexuale în urma cărora, în data de 14.05.2011, persoana vătămată minoră a născut un copil. În perioada decembrie 2014 şi până în anul 2017, inculpatul şi persoana vătămată, devenită majoră, au întreţinut în mod repetat raporturi sexuale consimţite la una din locuinţele din jud. Bistriţa-Năsăud”, se arată în comunicat.
 
În perioada 2010-2017, între bărbat şi fiica sa au avut loc aproximativ 20 de raporturi sexuale.
 
Bărbatul a fost trimis în judecată, dosarul fiind preluat de Judecătoria Timişoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.