Ministrul interimar al Justiţiei, Cătălin Predoiu, afirmă că legea nu exclude posibilitatea organizării alegerilor anticipate în aceeaşi zi cu alegerile locale, dar este o decizie politică ce nu ţine de Ministerul Justiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat, marţi, dacă OUH privind alegerile anticipate adptată de Guvern prevede posibilitate organizării în aceeaşi zi a alegrior anticipate şi a celor locale, Cătălin Predoiu a spus: ”Această ordonanţă este o reglementare cadru”.

Predoiu a explicat însă că ”legea nu excludea această posibilitate”.

”Este decizie politică, în niciun caz nu este la Ministerul Justiţiei această decizie”, a mai spus Predoiu.

Acesta a precizat că-şi doreşte o majoritate pro-reformă în Parlament.

”Eu vă spun că îmi doresc o majoritate pro-reformă şi pro-justiţie în Parlamentul României. Din ce am văzut în ultimii ani din partea PSD, am văzut anti-reformă şi am văzut un mers care ne-a adus unde suntem. Deci, cu cât mai puţin reprezentanţi PSD în noua configuraţie a Parlamentului, cu atât mai bine va fi pentru justiţie”, a mai decara Predoiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.