Un tânăr de 21 de ani din municipiul Brăila este audiat de poliţişti după ce, marţi dimineaţă, a provocat un scandal şi a distrus mobilierul dintr-o unitate bancară din municipiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, tânărul de 21 de ani ar fi clientul băncii respective, iar marţi dimineaţă ar fi mers acolo pentru a-şi scoate o sumă de bani dintr-un cont. Pentru că nu îndeplinea condiţiile necesare care să permită realizarea acestei tranzacţii, tânărul s-a înfuriat, a început să ameninţe angajaţii băncii şi a distrus mobilierul din jur.

Ulterior, el a părăsit unitatea bancară, dar a fost prins de jandarmi, încătuşat şi predat Poliţiei.

"În jurul orei 09:30, am fost sesizaţi de către angajaţii unei bănci din municipiu cu privire la faptul că un client nemulţumit a distrus mai multe bunuri. Acesta se află în custodia noastră şi se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului. Persoana în cauză are 21 de ani şi este din municipiul Brăila”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Judeţene Brăila.

În cauză a fost intocmit dosar penal, iar cercetările continuă, pentru distrugere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.