Procurorii gălaţeni au început cercetări după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, un deţinut l-a agresat pe un altul, lovindu-l în cap cu un obiect metalic, iar victima are nevoie de aproximativ două luni de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a transmis, luni, un comunicat prin care a anunţă că a fost sesizat la sfârşitul săptămânii trecute, de către Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi că unul dintre deţinuţi a lovit un alt deţinut (ambii încarceraţi în această unitate de penitenciar), victima fiind transportată şi internată la Spitalul Clinic de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" Galaţi. 
 
Procurorii au stabilit, în urma cercetărilor, că în 15 februarie, pe fondul unui conflict spontan, un deţinut l-a lovit pe altul, în mod repetat, cu un obiect metalic în cap. 
 
"În urma examinării persoanei vătămate s-a constatat că aceasta prezintă leziuni traumatice care i-au pus viaţa în primejdie şi pentru a căror vindecare sunt necesare 50-55 zile de îngrijiri medicale (traumatism cranio-cerebal, traumatism cervical-multiple benzi echimotice latero-cervicale dreapta, traumatism toracic anterior drept, traumatism osteo-articular)”, se arată în comunicat.
 
Procurorii continuă cercetările pentru tentativă de omor. 
 
Sursa citată menţionează că persoana agresată este cercetată în prezent de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, tot pentru tentativă de omor, faptă comisă tot în incinta Penitenciarului de Maximă Siguranţă Galaţi, în cursul lunii ianuarie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.