Premierul Ludovic Orban spune că liberalii nu sunt interesaţi de votul pe care îl vor primi miniştrii propuşi în urma audierilor din comisii, precizând acest vot este viciat de lipsa de reprezentativitate a actualului Parlament faţă de opţiunile actuale ale cetăţenilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ludovic Orban a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că parlamentarii PSD sunt ultimii care pot să judece candidaţii PNL şi guvernarea actuală. 
 
"Obiectivul negocierilor este unul singur, şi anume acela de a îndeplini condiţiile constituţionale pentru dizolvarea Parlamentului, pentru că doar astfel se pot organiza alegeri anticipate şi doar astfel românii o să ia deciziile importante pentru evoluţia societăţii româneşti. Restul sunt amănunte. Audierile din comisie sigur că se derulează în nişte condiţii politice care sunt rezultatele alegerilor din 2016 şi aşa cum v-am spus şi la audierile anterioare ultimii care pot să judece candidaţii noştri de miniştri şi guvernarea actuală sunt parlamentarii PSD”, a afirmat Orban.
 
El a precizat că nu este interesat de votul în comisii, acesta fiind viciat de lipsa de reprezentativitate a actualului Parlament faţă de opţiunile cetăţenilor. 
 
"Ca atare, indiferent cum vor vota parlamentarii PSD, pentru mine este important ca miniştrii din echipa pe care o conduc să prezinte ce au făcut, cum au reparat gravele disfuncţionalităţi şi marile nedreptăţi care existau în diverse domenii de activitate şi să prezinte viziunea Partidului Naţional Liberal privitor la soluţiilor pentru fiecare domeniu de activitate. Nu ne interesează votul în comisii pentru că votul în comisii este viciat de lipsa de reprezentativitate a actualului Parlament faţă de opţiunile actuale ale cetăţenilor care s-au manifestat clar, limpede în cursul anului electoral 2019”, a menţionat Orban.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.