Preşedintele Pro România, Victor Ponta, susţine că întotdeauna va exista o dispută politică între el şi fostul preşedinte Traian Băsescu. Ponta spune că speră ca „şi pe lumea cealaltă” el şi Băsescu să fie „în locuri diferite”. În replică, Traian Băsescu a spus că nu există om politic care să ajungă în Rai. ”Aţi văzut vreun om politic care să fie Fecioara Maria?”, a spus Băsescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Traian Băsescu îi răspunde lui Victor Ponta: Nu există om politic care să ajungă în Rai; Aţi văzut vreun om politic care să fie Fecioara Maria?

”Eu cu domnul Băsescu şi pe lumea cealaltă sper să fim în locuri diferite. Sigur, eu sper să fiu în Rai” a afirmat Victor Ponta, duminică seară, în cadrul unei emisiuni la România Tv.

Fostul premier din perioada preşedinţiei lui Traian Băsescu susţine că totdeauna între el şi fostul şef al statului va exista o dispută politică.

Ponta a mărturisit, în aceeaşi emisiune, că vizează o nouă candidatură la funcţia de preşedinte al României în anul 2024.

„Îmi doresc să fiu suficient de matur la minte încât să merit acest lucru”, a subliniat Victor Ponta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.