Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Caracal a fost prins duminică, de poliţiştii din Olt, el fiind căutat de autorităţile franceze după ce a comis furturi cu un prejudiciu de aproximativ un milion de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au depistat un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Caracal, căutat de autorităţile franceze.

Pe numele bărbatului a fost emis mandat european de arestare, acesta fiind cercetat  împreună cu alte persoane, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt pe teritoriul Franţei.

Prejudiciul total se estimează la aproximativ un milion de euro.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a decis reţinerea acestuia pentru 24 de ore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.