Slujba de duminică de la o biserică ortodoxă din Moscova a inclus şi o rugăciune pentru China, pentru ca naţiunea asiatică să învingă coronavirusul, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este vorba despre a-i ajuta pe fraţii noştri din China, care suferă din cauza acestei nenorociri, acestei ciume distructive. Ne rugăm pentru ei şi îi cerem lui Dumnezeu să aibă milă faţă de China şi de poporul său”, le-a spus părintele Igor enoriaşilor, la biserica din Moscova.

Unul dintre enoriaşi, Oleg Popenkov, a declarat că este uşurat că Rusia nu a avut mai mult de suferit din cauza coronavirusului, însă China are nevoie de rugăciuni. “Trebuie să ne rugăm pentru ca nenorocirea care se întâmplă în China să se termine curând”, a afirmat el.

Potrivit celui mai recent bilanţ, în China continentală s-au înregistrat 68.500 de cazuri de infectare cu coronavirus şi 1.665 de decese. În afara Chinei continentale s-au înregistrat patru decese (în Japonia, Hong Kong, Filipine şi Franţa).

Rusia a raportat două cazuri de îmbolnăvire: doi cetăţeni chinezi care între timp s-au vindecat şi au fost externaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.