Bărbatul care vara trecută a tras cu pistolul într-un club din Mamaia, fără a se înregistra victime, este cercetat de poliţiştii constănţeni şi pentru faptul că a adresat ameninţări într-o intervenţie pe Facebook a unui prieten al său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Urmare a sesizării din oficiu a poliţiştilor Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa cu privire la săvârşirea infracţiunii de răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei, în cursul zilei de astăzi, instanţa de judecată a emis pe numele unui bărbat, de 35 de ani, măsura arestării preventive pentru 30 de zile, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanţa”, au transmis reprezentanţii Poliţiei.
 
Sursa citată precizează că în urma cercetărilor, bărbatul respectiv ar fi adresat ameninţări cu moartea şi acte de agresiune fizică unor persoane, în timpul intervenţiei într-o înregistrare audio-video, efectuată, în direct, de către un alt bărbat, pe o reţea de socializare.
 
Astfel, în vara anului trecut, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că în incinta unui club din Mamaia a avut loc un scandal, iar un bărbat a tras două focuri de armă în plan vertical, fără a se înregistra victime. Bărbatul a reuşit să fugă, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă.
 
În luna septembrie, un prieten al bărbatului a făcut o transmisiune live pe Facebook, iar la un moment dat a intervenit şi acesta, începând să ameninţe diverse persoane.
 
La începutul acestui an, el a fost prins în Marea Britanie şi extrădat în luna ianuarie, fiind preluat de către poliţişti de pe Aeroportul "Henri Coandă" şi dus în arestul IPJ Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.