O fată de 13 ani a fost depistată de poliţiştii ialomiţeni, după ce a reclamat la 112 o falsă răpire. În operaţiunile de căutare ale posibilei victime au fost mobilizaţi zeci de poliţişti şi jandarmi. Fata a fost găsită în Ţăndărei şi le-a spus poliţiştilor că a făcut o glumă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Ialomiţa, alarma s-a dat joi, în jururul orei 14:00, la Poliţia Oraşului Ţăndărei, când, pe numărul unic de urgenţe 112, o fată a reclamat faptul că a fost răpită de către un bărbat, după care convorbirea a fost întreruptă brusc.

”Poliţiştii au declanşat, de îndată după primirea apelului de urgenţă, activităţi specifice căutării de persoane, în urma activităţilor întreprinse, fiind identificată o minoră de 13 ani, din oraşul Ţăndărei, asupra căreia a fost găsit telefonul mobil de la care s-a efectuat apelul. În urma discuţiilor purtate cu minora în cauză a reieşit faptul că aceasta, în spirit de glumă, ar fi apelat serviciul de urgenţă pentru a sesiza, în fals, că a fost răpită”, a transmis IPJ Ialomiţa.

La imobilul unde a fost identificată minora se afla şi tatăl acesteia, un bărbat de 48 de ani, care a fost sancţionat contravenţional pentru nesupravegherea minorilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.