Pro TV a achiziţionat licenţa de producţie a show-ului de televiziune „The Masked Singer”. Formatul, unul dintre cele mai populare în peste 25 ţări de pe cinci continente, va fi prezentat în România anul acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„The Masked Singer” este un format TV în care celebrităţi intră într-o competiţie muzicală purtând măşti şi costume elaborate pentru a-şi ascunde identitatea.

Sportivi, actori, cântăreţi, oameni de afaceri şi influenceri vor urca pe scenă, vor cânta şi se vor duela. Identitatea vedetelor implicate în acest show va fi ţinută ascunsă până în momentul în care masca părăseşte competiţia.

La „Masked Singer România”, vedetele vor intra în pielea unor personaje fantastice. Nimeni nu va cunoaşte identitatea lor. În fiecare ediţie, ele vor cânta şi se vor duela, iar masca ce va aduna cele mai puţine aprecieri din partea publicului va părăsi show-ul.

Fiecare moment artistic va fi însoţit de câteva indicii care-i vor ajuta pe telespectatori să descopere identitatea celebrităţilor ascunse. Un grup de detectivi va încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde sub fiecare mască, ajutat fiind de informaţiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.