Patricia Ţig, locul 105 WTA, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 6-2, pe chinezoaica Saisai Zheng, locul 36 WTA şi cap de serie numărul 4, în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA International de la Hua Hin

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ţig a fost condusă cu 4-2 în primul set, dar a câştigat apoi şase ghemuri la rând. La 6-2 şi 2-0 pentru Ţig, chinezoaica a revenit şi a avut trei mingi de 3-2 pe serviciul româncei. Ţig le-a anulat şi a fost de neoprit până la final, impunându-se după un meci de o oră şi 40 de minute.

În semifinale, Patriciţa Ţig va evolua cu poloneza Magda Linette, locul 42 WTA şi cap de serie numărul 5, sau cu chinezoaica Xiyu Wang, locul 134 WTA.

Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu de 11.600 de dolari şi cu 110 puncte WTA.

După această performanţă, Patricia Ţig va reveni în Top 100 WTA. Ea este acum pe locul 84 WTA, aproape de cea mai bună poziţie din carieră, 83.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.