Şoferul unei maşini care transporta ţigări de contrabandă a refuzat să oprească, joi seara, la semnalul unui echipaj al Poliţiei de Frontieră Timiş, motiv pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia. În timpul urmăririi, bărbatul a acroşat autospeciala, apoi a devenit violent şi a lovit un poliţist de frontieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră Timişoara, joi seara, în jurul orei 19.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea contrabandei cu ţigări.
 
"Echipajul poliţiei de frontieră a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri în trafic, pe comunicaţia Grabanţ-Lenauheim, un autoturism despre care aveau informaţii că este folosit la transportul de ţigări de contrabandă. Şoferul autovehiculului nu a oprit la semnalele poliţiştilor de frontieră, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea acestuia, fiind alertate alte echipaje ale Poliţiei de Frontieră”, se arată în comunicat.
 
Şoferul a încercat să scape de echipajul care îl urmărea, iar în final a devenit violent. 
 
"Pe timpul urmăririi, şoferul a încercat să scape de poliţiştii de frontieră efectuând manevre periculoase, prin care a acroşat autospeciala din dotarea instituţiei, acesta fiind avariată. Poliţiştii de frontieră au reuşit oprirea autoturismului pe raza localităţii Grabanţ, şoferul încercând să abandoneze maşina. Când s-a acţionat pentru reţinerea acestuia a devenit violent, lovind pe unul dintre poliţiştii de frontieră. La controlul autovehiculului, în interiorul acestuia au fost descoperite ţigări de contrabandă”, mai arată sursa citată.
 
Şoferul este cercetat pentru contrabandă şi ultraj, în cauză fiind derulate cercetări sub coordonarea procurorului de cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.