Poliţiştii şi procurorii au făcut, joi, 20 de percheziţii în judeţele Braşov, Vâlcea şi Brăila, la persoane suspectate de infracţiuni economice săvârşite în America.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această dimineaţă, poliţişti din cadrul BCCO Braşov, sub coordonarea procurorilor DIICOT-ST Brasov,în colaborare cu poliţişti din cadrul SCCO Vâlcea, SCCO Brăila şi cu sprijinul IPJ Braşov-Serviciul Criminalistic, luptători din cadrul SAS Braşov, au efectuat 20 de percheziţii în judeţele Braşov,Vâlcea şi Brăila. În cauză sunt efectuate cercetări cu privire la o grupare infracţională organizată, care în perioada august 2018-decembrie 2019 a acţionat pe teritoriul SUA, grupare specializată în săvârşirea de infracţiuni informatice”, a transmis, joi, IPJ Braşov.

Sursa citată a precizat că, în aceeaşi cauză, concomitent au fost efectuate percheziţii în Ungaria şi Germania.

”În Braşov au fost efectuate 18 percheziţii domiciliare, pentru care există mandate de percheziţie domiciliară, la domiciliul persoanelor suspecte, precum şi în locaţii unde existau indicii că persoanele cercetate ar locui fără forme legale”, a mai transmis IPJ Braşov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.