Netflix pregăteşte un serial documentar despre jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka, în care se va prezenta evoluţia sportivei începând de la ediţia de anul trecut a US Open, incluzându-se participări la alte turnee şi pregătirile pentru Jocurile Olimpice, relatează variety.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Să îmi pot spune povestea şi să îi las pe oameni să îmi vadă parcursul în acest an, muncind cu o echipă care mă înţelege cu adevărat, a fost o experienţă care mi-a dat satisfacţie. Nu va fi ca un documentar obişnuit despre sport şi sunt încântată să îl împărtăşesc cu toţi”, a declarat Osaka.

Numele serialului şi data difuzării încă nu au fost anunţate de Netflix.

Serialul este realizat în colaborare cu Uninterrupted, un brand înfiinţat de LeBron James şi Maverick Carter, va fi produs de Film 45 şi regizat de Garrett Bradley.

Naomi Osaka ocupă locul 10 în clasamentul WTA şi are în palmares două trofee de grand slam: US Open 2018 şi Australian Open 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.