Un tânăr din judeţul Braşov, care a incendiat o maşină parcată în municipiul Alba-Iulia, a fost reţinut de poliţişti şi este cercetat pentru distrugere. Maşina a fost distrusă în proporţie de 40%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Alba l-au identificat şi reţinut pe un tânăr din judeţul Braşov, care, în noaptea de luni spre marţi, ar fi incendiat o maşină parcată pe o stradă din Alba-Iulia.

”În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că în noaptea de 10/11 februarie 2020, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi profitat de faptul că portbagajul unui autoturism parcat pe B-dul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia nu a fost asigurat şi ar fi provocat un incendiu în interiorul acestuia. În urma incendiului, autoturismul, care aparţine unei firme de taxi, a fost distrus în proporţie de 40 %”, a transmis, miercuri, IPJ Alba.

Faţă de tânăr a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de miercuri va fi prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.