Actorii Christian Bale şi Margot Robbie vor juca în următorul film al regizorului David O. Russell, care a semnat, între altele „American Hustle”, „Silver Linings Playbook” şi „The Fighter”, pentru care a fost nominalizat la Oscar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Robbie, nominalizată anul acesta la Oscar pentru rolul din „Bombshell”, a semnat recent colaborarea cu Russell pentru filmul produs de New Regency.

Bale a mai jucat în regia cineastului, iar rolul din „The Fighter” (2010) i-a adus prima nominalizare la Oscar şi singurul trofeu obţinut de el până acum din partea Academiei americane de film. 

David O. Russell va regiza acum după propriul scenariu, iar detalii despre poveste nu au fost încă dezvăluite. Matthew Budman, care a fost producător executiv al celor mai recente lungmetraje ale lui, „Joy” (2015) şi „American Hustle” (2013), va fi producătorul noului proiect.

Cel mai nou film în care poate fi văzută Margot Robbie este „Birds of Prey”, iar anul trecut, pe lângă „Bombshell”, ea a mai jucat în „Once Upon a Time... in Hollywood” (2019) al lui Quentin Tarantino.

Christian Bale a fost, cel mai recent, protagonistul lungmetrajului „Ford v Ferrari” (2019) şi va colabora cu Russell pentru „Amsterdam”, care se află în preproducţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.