Antrenorul formaţiei Viitorul, Gheorghe Hagi, spune că îşi doreşte victoria în meciul cu Universitatea Craiova, amintind că întotdeauna între cele două echipe au ieşit meciuri bune şi crede că şi acum partida va fi pe contre, având în vedere că ambele au o filosofie de joc ofensivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că echipa din Craiova are mulţi jucători talentaţi, iar dacă aceştia au spaţii formaţia devine una imprevizibilă şi foarte bună.  

"E un meci dificil pentru că adversarul a jucat foarte bine în prima etapă, a arătat că e o echipă cu jucători foarte talentaţi, care joacă un fotbal foarte bun, care sunt periculoşi dacă îi laşi să gândească şi să le dai spaţii, devine o echipă foarte imprevizibilă şi foarte bună. Noi ne dorim să facem un meci foarte bun, e un meci acasă, vrem să îl câştigăm,  sunt trei puncte importante atât pentru noi, cât şi pentru adversar", a afirmat Hagi.

El spune că victoria de la Iaşi a dat linişte şi încredere elevilor săi.

"Victoria din prima etapă ne dă încredere, linişte. Ne dorim victoria. Trebuie să ţinem cont de adversar, l-am analizat, l-am văzut. Între noi şi ei întotdeauna au ieşit meciuri bune pentru că şi noi avem o filosofie de joc ofensivă, aşa şi ei au acelaşi lucru, ne asemănăm din multe puncte de vedere, întotdeauna au ieşit meciuri bune şi cred că şi mâine va ieşi un meci foarte bun şi un meci chiar pe contre, în care va conta foarte mult mijlocul terenului, cine o să domine, care o să se impună şi sperăm ca noi să o facem şi de data asta", a mai spus Hagi.

Meciul dintre Viitorul şi Universitatea Craiova va avea loc duminică, de la ora 20.00, pe stadionul din Ovidiu, în etapa a XXIV-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.