Marilyn Monroe, emblemă a Hollywood-ului anilor 1950 şi sex-simbol al celei de-a şaptea arte, va fi subiect al unui nou serial de televiziune. Potrivit The Hollywood Reporter, producţia va fi despre ultimele luni ale actriţei care a murit în august 1962, la Los Angeles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Episoadele vor prezenta ultimele luni furtunoase din viaţa starului până la sinuciderea sa la doar 36 de ani. 

Telespectatorii o vor urmări pe actriţă în momentul în care este prinsă în capcană, între "legăturile ei cu mafia, dinastia politică a familiei Kannedy şi elita de la Hollywood", şi va prezenta şi legăturile cu Peter Lawford, "considerat drept ultima persoană cu care a vorbit înainte de deces", precizează THR. 

Acest proiect este condus de 101 Studios, studio de producţie care a realizat "Yellowstone", serial american cu Kevin Costner. Nu a fost anunţat titlul viitorului serial, postul sau platforma care vor difuza producţia, şi nici actriţa principală. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.