Şcolile din judeţul Tulcea vor fi închise şi vineri, după ce cursurile au fost suspendate şi în data de 6 februarie, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Ministerul Educaţiei a anunţat că este singurul judeţ din ţară în care autorităţile au luat decizia suspendării integrale a cursurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Tulcea a hotărât suspendarea cursurilor în data de 7 februarie, în toate unităţile de învăţământ din judeţul Tulcea”, a transmis Inspectoratul Şcolar Judeţean Tulcea.

Ministerul Educaţiei a precizat că judeţul Tulcea este singurul care are închise toate unităţile de învăţământ, iar în alte judeţe cursurile vor fi suspendate parţial în localităţi afectate de fenomenele meteorologice din ultimele 24 de ore.

În Tulcea cursurile au fost suspendate şi joi, judeţul fiind sub avertizare cod roşu de viscol şi vânt puternic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.