FC Voluntari a anunţat că se lucrează intens la stadionul Anghel Iordănescu pentru deszăpezirea terenului, cu câteva ore înaintea meciului cu FCSB, restanţă din etapa a XVIII-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Clubul FC Voluntari vă informează că în acest moment se lucrează intens la deszăpezirea arenei ”Anghel Iordănescu”. Asigurăm pe această cale că suprafaţa de joc va fi bună de joc la ora de începere a partidei dintre FC Voluntari şi FCSB. De asemenea, sistemul de încălzire al stadionului funcţionează. Vă aşteptăm la meci pentru a urmări un spectacol fotbalistic de calitate!”, este mesajul FC Voluntari, postat pe pagina de Facebook.

Partida FC Voluntari – FCSB este programată la ora 20.00, în etapa a XVIII-a a Ligii I. Meciul ar fi trebuit să se dispute la 30 noiembrie, dar a fost amânat atunci din cauza ploii torenţiale care a făcut ca terenul să devină impracticabil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.