Primarul oraşului Bacău, Cosmin Necula, anunţă că, din cauza vântului care suflă cu putere, a fost avariată Staţia de pompare Moineşti, care asigură şi alimentarea cu apă a municipiului reşedinţă de judeţ. Între timp, muncitorii au reuşit să remedieze avaria, însă chiar şi aşa apa în oraşul Bacău va fi furnizată cu program.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui anunţ al primarului oraşului Bacău, Cosmin Necula, miercuri după-amiază, vântul puternic a cauzat întreruperea alimentării cu energie electrică a Staţiei de pompare Moineşti, staţie care asigură şi alimentarea cu apă a municipiului Bacău.

În acest moment a fost reluată furnizarea energiei electrice, iar staţia a fost repornită cu un debit minim.

Potrivit edilului şef, pentru a preveni alte evenimente, mărirea debitului va fi efectuată gradual în următoarele 24 de ore, iar furnizarea apei către populaţie s eva face după un prgram restricţionat. 

Astfel, se va furniza apa caldă la robinete miercuri între orele 18.00 -20.00 şi joi  între orele 06.00-08.00 şi 18.00-22.00.

”Pe parcursul zilei de mâine vor fi disponibile în oraş şi punctele pentru distribuţie apă menajeră. Vom reintra în programul normal de furnizare în cursul nopţii de joi dar este posibil ca acest lucru să se întâmple şi mai devreme dacă nu vor mai exista alte întreruperi ale energiei electrice”, a anunţat primarul Bacăului, Cosmin Necula.

Judeţul Bacău se află până joi dimineaţă sub avertizare cod portocaliu de viscol puternic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.