Şoferul unui camion a rămas încarcerat după ce un copac a căzut peste cabină, miercuri seară, între Topliţa şi Bilbor, judeţul Harghita. Primele informaţii arată că acesta este inconştient, acolo fiind trimise mai multe echipaje de salvatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, un copac a căzut peste cabina unui autocamion, între Topliţa şi Bilbor.

"Şoferul este încarcerat şi se pare că şi în stare de inconştienţă", au transmis reprezentanţii ISU Harghita.

La locul accidenului au fost trimise două echipaje de la Garda de Intervenţie nr. 2 Topliţa, cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD, precum şi un echipaj SAJ.

Traficul rutier este închis, miercuri, pe DN 12 C, în judeţul Harghita, din cauza căderilor de copaci pe carosabil. Pe DN 13 A, un copac a căzut pe un microbuz, fără a se înregistra victime. În zonă, vântul suflă cu putere foarte mare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.