Cântăreaţa americană Katy Perry a fost numită de prinţul Charles ambasador al British Asian Trust pentru India, ţară despre care artista a spus că ocupă un loc special în inima ei de mult timp, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut marţi, la dineul caritabil anual al British Asian Trust.

Perry va fi ambasador al Children’s Protection Fund din cadrul British Asian Trust. „În cea mai recentă vizită a mea, am putut să mă întâlnesc cu prinţul de Wales şi alţi lideri în Mumbai şi am fost impresionată de planul lor solid, de la iniţiative în teritoriu până la strângere de fonduri, care ar urma să înjumătăţească rata traficului de copii”, a spus Perry, care a susţinut drepturile copiilor ca ambasador UNICEF al bunăvoinţei.

„Copiii sunt vulnerabili şi inocenţi şi trebuie să fie protejaţi”, a subliniat artista.

Înfiinţat de prinţul Charles în parteneriat cu oameni de afaceri britanico-asiatici, în 2007, British Asian Trust instituie un fond masiv pentru susţinerea eforturilor anti-trafic în Asia de Sud.

La cina de marţi, prinţul de Wales a anunţat că Natasha Poonawalla, figură proeminentă în India, va dona mai multe milioane de lire sterline. Children’s Investment Fund Foundation (CIFF) a promis, de asemenea, să ofere 25 de milioane de lire sterline, aceeaşi sumă care a fost strânsă din donaţii de fond.

Potrivit estimărilor, în India aproximativ 5,8 milioane de copii sunt forţaţi să muncească. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.