Actriţa Lucy Boynton, cunoscută din lungmetrajul „Bohemian Rhapsody”, va interpreta rolul Marianne Faithfull într-un film dedicat cântăreaţei şi actriţei, apropiată a grupului The Rolling Stones şi fostă iubită a solistului Mick Jagger.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul „Faithfull” este o incursiune în viaţa artistei britanice.

După ce în toamna anului trecut Deadline anunţa implicarea lui Boyton în proiect, acum ea a fost confirmată în acest rol. 

Lucy Boyton a mai făcut parte, între altele, din distribuţia filmului „Murder on the Orient Express” (2017) şi din cea a serialului „The Politician” (2019).

Lungmetrajul biografic va fi regizat de Ian Bonhôte, care a realizat documentarul „McQueen” (2018), despre creatorul britanic de modă Alexander McQueen.

Directoarea de casting Sarah Crowe caută, în prezent, un actor care să interpreteze rolul solistului şi compozitorului Mick Jagger.

Marianne Faithfull a apărut în lumina reflectoarelor în 1964, ca apropiată a trupei The Rolling Stones. Jagger şi Keith Richards au compus single-ul ei de debut, „As Tears Go By”, lansat în acelaşi an.

Faithfull a luptat o vreme cu dependenţa de droguri, ajungând, la începutul anilor 1970, să trăiască pe străzi. În 1971, ea l-a întâlnit pe de producătorul Mike Leander, iar cariera ei a fost relansată în 1979, cu albumul „Broken English”.

Marianne Faithfull (Foto: Jean Baptiste Mondino)
Marianne Faithfull (Foto: Jean Baptiste Mondino)

„Marianne este o femeie extraordinară, care s-a răzvrătit faţă de industria muzicală dominată de bărbaţi”, a spus regizorul Ian Bonhôte. „Filmul va explora problemele femeilor şi nedreptăţile pe care ea le-a îndurat în încercarea de a fi recunoscută ca artist”.

Producătoarea filmului va fi Julia Taylor-Stanley.

Faithfull, în vârstă de 73 de ani, a spus despre film: „Sunt încântată că povestea mea este, în sfârşit, realizată cu echipa mea de vis alcătuită din Lucy, Julia şi Ian”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.