Antrenorul portughez Jose Peseiro a fost numit la conducerea tehnică a naţionalei din Venezuela, a anunţat, marţi, forul de la Caracas.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 59 de ani, Peseiro, care a pregătit echipa Rapid în perioada iunie 2008 - ianuarie 2009, îl înlocuieşte pe Rafael Dudamel, care a demisionat de la conducerea naţionalei venezuelane după patru ani.

Jose Peseiro a antrenat ultima dată Sporting Lisabona, echipă de la care a fost dat afară în noiembrie 2018 după numai patru luni.

Printre altele, el a mai antrenat în carieră formaţiile Al Hilal, Panathinaikos, Braga, Al Wahda, Al Ahly, FC Porto, Al Sharjah şi Vitoria Guimaraes.

Venezuela începe în martie preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022 cu meciuri cu Columbia (în deplasare) şi Paraguay (pe teren propriu), apoi joacă la Copa América în iunie şi iulie, în Columbia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.