Poliţiştii din Botoşani au deschis o anchetă după ce un bărbat de 43 de ani din comuna Cristeşti a fost găsit căzut pe stradă, inconştient, iar medicii au constatat ulterior decesul acestuia. Bărbatul ar fi fost lovit de un tânăr cu pumnii în cap, în urma unui conflict, acesta din urmă fiind audiat de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Botoşani a fost sesizată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, despre faptul că un bărbat de 43 de ani, din localitatea Oneaga, comuna Cristeşti, este căzut, în stare de inconştienţă, pe drumul public din centrul localităţii de domiciliu, fără a fi cunoscute alte detalii.
 
"În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii contradictorii, pornite de la un eveniment rutier produs în aceeaşi seară, un tânăr de 19 ani, din comuna Cristeşti, a lovit victima, cu pumnul, în zona capului, aceasta căzând pe sol, după care a plecat în loc necunoscut", arată sursa citată.
 
Echipajul medical ajuns la locul incidentului a declarat decesul victimei.
 
În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.
 
Autorul a fost găsit, duminică dimineaţă, şi se află în custodia poliţiştilor din cadrul S.I.C., precizează Poliţia Botoşani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.