Comisia de verificare din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj a sesizat Parchetul Militar Cluj în cazul jandarmului care a fost filmat în timp ce înjura şi lovea cu piciorul un bărbat pe care l-a trântit la pământ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma finalizării cerectărilor de către Comisia de verificare constituită la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Cluj, s-a dispus seizarea Parchetului Militar Cluj în cazul jandarmului care a agresat un bărbat”, a declarat Mariana Barbu, purtătorul de cuvânt al IJJ Cluj, pentru News.ro.

Un jandarm din Cluj a fost filmat în timp ce trântea la pământ un bărbat, pe care l-a lovit cu piciorul şi l-a înjurat. ”Stai jos că te rup în două!”, îi spune jandarmul bărbatului.

Incidentul s-a petrecut, sâmbătă seară, în faţa Gării din Cluj-Napoca, fiind surprins în imagini.

”Stai jos că te rup în două! Tu cu cine ai impresia că vorbeşti?! Io îs nime în Cluj, mă?!”, îi spune jandarmul bărbatului pe care-l trânteşte la pământ, îl loveşte cu piciorul şi îl înjură.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de Poliţie.

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj a transmis că a demarat o anchetă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.