Două persoane au fost rănite, duminică, după ce au căzut cu un ATV într-o râpă, în Munţii Bucegi, în apropierea staţiunii Sinaia. Cei doi, un bărbat şi o femeie însărcinată, cetăţean străin, au fost preluaţi şi transportaţi la spitale cu ambulanţele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, accidentul a avut loc pe drumul care duce din staţiunea Sinaia către Cita 1400 din Masivul Bucegi.
 
Cei doi – un bărbat de 25 de ani o femeie de 23 de ani, cetăţean spaniol – au pierdut controlul asupra unui ATV şi au căzut într-o râpă, la o diferenţă de nivel de opt metri. 
 
Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova au precizat că femeia, care este gravidă în cinci luni, a suferit un traumatism abdominal, un traumatism hemitorace  stâng şi o leziune la clavicula dreaptă, ea a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.
 
Bărbatul a fost rănit mai uşor, având un traumatism la umărul stâng şi fiind transportat la spitalul din Sinaia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.