Europarlamentarul Rareş Bogdan le-a transmis, duminică, la Consiliul Naţional al PNL, colegilor săi membri ai Cabinetului Ludovic Orban mai multe mesaje, spunându-le că aşteaptă ca în campaniile care urmează să se implice şi să înţeleagă că ceilalţi nu trebuie să dea explciaţii pentru ce fac miniştrii. ”Trebuie să înţelegeţi că nu sunteţi singuri acolo şi că fără primarii, deputaţii, europarlamentarii şi liderii partidului nu reprezentaţi foarte mult. (...) Să faceţi rugăciuni în fiecare zi în sănătatea lui Ludovic Orban”, a spus Rareş Bogdan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Acum o să fiu, probabil, mai puţin simpatic, până acum am fost extrem de politically correct. Vreau să vă spun o chestiune extrem de simplă: dragii mei, cei care sunteţi miniştri în Cabinet, trebuie să înţelegeţi că, în afara faptului că premierul României v-a ales şi a făcut-o foarte bine, trebuie să înţelegeţi că nu sunteţi singuri acolo şi că fără primarii, deputaţii, europarlamentarii şi liderii partidului nu reprezentaţi foarte mult. Legătura cu ei este obligatorie şi sper din tot sufletul să înţelegeţi că trebuie să fiţi un ajutor în campaniile anului 2020 şi nu să trebuiască unii dintre ei să dea explicaţii pentru ceea ce faceţi dumneavoastră”, a afirmat eurodeputatul Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan le-a dat miniştrilor cabinetului trei motive pentru care trebuie să-i mulţumească premierului Orban şi să facă „rugăciuni în fiecare zi” pentru sănătatea acestuia. 

„Mă gândeam zile trecute împreună cu câţiva prieteni dragi şi dea sta vreau unora dintre dumneavoastră să vă spun să faceţi rugăciuni în fiecare zi în sănătatea lui Ludovic Orban şi vă spun de ce. Din trei motive. Unu: pentru că v-a ales să faceţi parte din echipa guvernamentală. Doi: pentru că m-a invitat, m-a susţinut să intru în PNL şi să, plec din presă, pentru că dacă aş fi rămas în presă nu ştiu cum aţi fi scos cămaşa şi cât de bine v-aţi fi simţit după câteva emisiuni făcute de mine cu Oreste Teodorescu, Cristi Diaconescu, Ion M. Ioniţă Stelian Negrea, nu mulţi, trei patru dintre dumneavoastră. Şi trei să-i mai mulţumiţi o dată lui Ludovic Orban pentru faptul că este un adevărat pompier atomic  comunică de multe ori şi pentru dumneavoastră”, a mai spus Bogdan.

Acesta le-a transmis miniştrilor să comunice cu presa, pentru că lipsa de comunicare duce la crearea de probleme.

El l-a catalogat pe Ludovic Orban drept „paratrăsnetul” şi omul care îi „acoperă” pe miniştri atunci când aceştia refuză comunicarea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.