Un jandarm din Cluj este filmat în timp ce trânteşte la pământ un bărbat, pe care-l loveşte cu piciorul şi îl înjură. ”Stai jos că te rup în două!”, îi spune jandarmul bărbatului. Conducerea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj a anunţat că a declanşat o anchetă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email


Incidentul s-a petrecut, sâmbătă seară, în faţa Gării din Cluj-Napoca, fiind surprins în imagini.

”Stai jos că te rup în două! Tu cu cine ai impresia că vorbeşti?! Io îs nime în Cluj, mă?!”, îi spune jandarmul bărbatului pe care-l trânteşte la pământ, îl loveşte cu piciorul şi îl înjură.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de Poliţie.

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj a transmis că a demarat o anchetă.

”Din informaţiile pe care  le deţin, subofiţerul se afla în zona gării într-o misiune de patrulare în timpul căreia a observat un conflict între două persoane. Jandarmul a încercat să aplaneze conflictul, să le despartă. Din cauza stării de ebrietate a uneia din persoane, nu a fost posibil acest lucru, aceasta devenind agresivă şi înjurându-l pe jandarm. Din ordinul comenzii unităţii, încă de azi noapte, a fost constituită o comisie de verificare. Din ce reiese din imaginile apărute în spaţiul public pe care şi noi le-am vizionat, este vorba despre un comportament agresiv, violent. Urmează ca această comisie să stabilească întregul context în care s-a produs incidentul”, a transmis IJJ Cluj, printr-un comunicat de presă.

Potrivit documentului, acest incident ”nu face cinste unui cadru militar”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.