Familiile Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu organizează, duminică, în Bucureşti, un protest pentru aflarea adevărului, la care cer cât mai multor persoane să se alăture şi să ceară stoparea traficului de persoane şi nepăsării instituţiilor statului faţă de copii. Proteste similare vor avea loc în mai multe locuri din ţară, dar şi în străinătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Familiile Măceşanu şi Melencu organizează, duminică, un nou Marş de Protest.

”Marşul vizează aflarea ADEVĂRULUI în cazul  Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu”, au transmis organizatorii.

Protestul începe la ora 12:00, în Piaţa Universităţii, şi va continua cu protest în faţa Parchetului General. Marşul se va încheia pe Dealul Patriarhiei ”unde participanţii se vor ruga împreună pentru cele două fete, dar şi pentru toţi copiii României, traficaţi, violaţi, abuzaţi de persoane şi clanuri lăsate în libertate”.

”Cele două familii vă adresează dumneavoastră, cetăţenilor României, rugămintea de a veni alături de noi, pentru a determina din partea instituţiilor statului o atitudine responsabilă faţă de viitorul şi siguranţa copiilor dumneavoastră. Acum a fost cazul nostru. Mâine poate fi al oricărei familii din România. De asemenea, adresăm rugămintea tuturor românilor de a organiza proteste spontane în localităţile în care trăiesc, din mediul urban sau rural. Nu este important numărul participanţilor, ci semnalul civic pe care îl putem transmite împreună: «STOP TRAFICULUI DE PERSOANE şi NEPĂSARII INSTITUŢIILOR STATULUI FAŢĂ DE COPIII NOŞTRI. În mediul rural, este suficient să vă adunaţi în faţa sediului postului de Poliţie. Poate fi şi un singur român în fiecare localitate prin protest, în faţa postului de poliţie din comună. Majoritatea abuzurilor şi nedreptăţilor au loc în mediul rural şi vă rugăm să aveţi curajul de a lupta alături de noi. Caracterul protestului este unul paşnic şi fără violenţă, însă prin ieşirea din casă în faţa autorităţilor, transmitem un mesaj clar: «AŞA NU SE MAI POATE», au mai transmis organizatorii.

Potrivit acestora, protestul are loc în mai multe orşase din ţară, dar şi în străinătate. 

Marşul de protest este organizat pentru a doua oară, primul având loc în  11.01.2020.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.