Patronul clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Dinamo, scor 0-2, că trebuie să răspundă cineva pentru prestaţia jucătorilor el menţionând că echipa nu a jucat nimic. Niculae a mai spus că Alex Ioniţă a venit la Astra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Foarte multe nu sunt de spus. Felicitari lui Dinamo, au arătat ca o echipa de play-off, nu de play-out. Mi-am dat seama din prima repriză că echipa e foarte slabă, a fost fără nerv. Au fost in Antalya şi au jucat extraordinar, acum au venit în ţară şi n-au jucat nimic. Am creat toate condiţiile ca să joace fotbal. Dacă ei nu au jucat, trebuie să clarifice situaţia cineva”, a spus Niculae.

Întrebat de situaţia fotbalistului Alex Ioniţă, el a răspuns: “Alex Ioniţă a venit la noi”.

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Perovic ’65 (penalti) şi Grigore ’73.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.