Un adolescent în vârstă de 15 ani a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii constănţeni, după ce a lovit cu pumnul în faţă un băiat de 13 ani. Victima a fost transportată în comă la spital. Conflictul dintre cei doi pornise de pe o reţea de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi, sâmbătă, prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă ar fi avut loc o altercaţie în urma căreia o persoană este inconştientă.

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit identitatea persoanelor implicate, fiind vorba despre 2 minori de 13, respectiv 15 ani. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict pe o reţea de socializare, din ziua precedentă. Astăzi, cele două persoane s-au întâlnit întâmplător, iar minorul de 15 ani l-a lovit pe cel de 13 ani cu pumnul, în zona feţei”, au afirmat reprezentanţii IPJ Constanţa.

În urma evenimentului, victima a fost transportată la spital în comă. 

Poliţiştii constănţeni continuă cercetările, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Băiatul în vârstă de 15 ani a fost reţinut pentru 24 de ore

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.