Poliţiştii din Bucureşti au dat 24 de amenzi unor persoane care solicitau taxă pentru locurile de parcare, în Sectorul 5. Acţiunea a fost derulată mai multe ore de către poliţişti de la Secţiile 17, 18, 19 şi 24.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ieri, 30 ianuarie a.c., poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au acţionat pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică, în vederea prevenirii şi combaterii faptelor de natură contravenţională şi penală, în special privind oferirea de locuri de parcare fără îndeplinirea condiţiilor legale. În intervalul orar 17.00-21.00, poliţişti ai Secţiilor 17, 18, 19 şi 24 Poliţie au desfăşurat o acţiune având ca scop depistarea şi identificarea persoanelor care solicită ilegal taxă pentru locurile de parcare, în sectorul 5 al Capitalei”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, au fost aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.400 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, fiind depistate mai multe persoane care ofereau locuri de parcare în mod ilegal.

De asemenea a fost verificat şi modul prin care se efectua paza la două unităţi spitaliceşti precum şi la alte obiective din Sectorul 5, fiind sancţionate 10 persoane pentru nereguli în domeniul pazei obiectivelor bunurilor valorilor şi protecţia persoanelor cu amenzi în valoare de 2.900 de lei.

”Precizăm că în această lună poliţiştii Capitalei au aplicat peste 52 de sancţiuni în cadrul acţiunilor  organizate pe persoane care  solicită ilegal taxă pentru locurile de parcare în Sectorul 1 şi 5, iar acţiunile de acest gen vor continua. Reiterăm cu acest prilej solicitarea noastră adresată cetăţenilor,  de a nu încuraja acest fenomen, de a nu oferi bani acestor persoane care oferă în mod ilegal locuri de parcare. Împreună şi doar cu sprijinul cetăţenilor putem combate acest fenomen social deranjant pentru societate”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul reprezentanţilor din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi Poliţiei Locale Sector 5.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.