Probabil te-ai lovit macar o data situatia de a nu stii cu ce tinuta sa te imbraci cand urma sa iei parte la un anumit eveniment. Cu aceasta problema, evident, nu se intalnesc numai femeile, ci si barbatii, care, uneori, sunt indecisi in ceea ce priveste outfitul pe care urmeaza sa il poarte la o petrecere, sedinta sau in alte locuri ce necesita un dress code mai special. Cu siguranta, pentru domni, una dintre clasicele piese vestimentare de luat la astfel de activitati este camasa. Asadar, acest articol este pregatit sa iti arate trei tipuri ale acesteia pe care orice barbat trebuie sa le aiba in garderoba personala.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iata ce camasi trebuie sa aiba orice barbat in dulap

1. Camasa in carouri

Una dintre cele mai utlizate tipuri de camasi este cea in carouri, ce poate fi purtata in numeroase combinatii de articole vestimentare. Pe langa faptul ca poate fi abordata cu blugi sau chiar cu o pereche de pantaloni ceva mai eleganti, trebuie sa stii ca se potriveste si cu geci.

In cazul in care evenimentul la care vei merge nu este ceva extravagant, poti aborda cu usurinta acest tip de camasa, ba chiar o poti lua cu un tricou simplu pe dedesubt, pentru un impact total diferit. Impreuna cu o pereche de blugi si tenesi sau sneakers, tinuta va fi un adevarat succes.  

2. Camasa slim-fit

Acest tip se muleaza perfect pe corp, ceea ce este un plus pentru tine. Indiferent de culoare sau printul acesteia, orice barbat trebuie sa aiba o camasa slim-fit in garderoba proprie. 

In functie de modelul ei, poti decide la ce tip de eveniment sa o porti si, mai ales, cum. Poti jongla cu ea in diferite combinatii, de la sacou si pantaloni eleganti pentru evenimentele ce necesita acest tip de tinute, pana la abordarea ei cu blugi pentru o zi obisnuita de munca. 

3. Camasa clasica alba 

Orice barbat trebuie sa aiba o camasa clasica alba in garderoba persoanala. Chiar daca aceasta este mai mult una pentru evenimente relativ importante, ce necesita tinute serioase, trebuie sa stii ca poate fi purtata chiar si cand mergi la job sau la o simpla sedinta. In cazul in care cauti ceva clasic, poti incerca camasile de ceremonie de la Escudo, pentru materialul din care ele sunt confectionate. O poti aborda impreuna cu un papion sau o cravata, iar daca pui peste un sacou cu batista colorata, tinuta va atrage cu siguranta privirile celor din jur. 

Acum ca ai aflat mai multe despre ce tipuri de camasi trebuie sa ai neaparat in garderoba pentru a forma tinute de ultim moment, asigura-te ca le ai in dulapul personal si, mai ales, ca sunt in stransa legatura cu stilul tau de a te imbraca, deoarece acesta este unul dintre cele mai importante criterii dupa care trebuie alese. 

Tu ce camasa vei alege pentru urmatorul eveniment la care vei lua parte?

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.