Poliţiştii prahoveni fac cercetări pentru a stabili împrejurările decesului unui bărbat care a fost găsit mort pe un drum neasfaltat, sub un pod, într-o zonă rurală din judeţul Prahova, maşina sa fiind găsită într-o râpă, la doi kilometri distanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit oficialilor Poliţiei Judeţene Prahova, poliţiştii au fost anunţaţi, iniţial, marţi seară, prin numărul 112, asupra unui accident rutier produs pe drumul judeţean 101 P, între localităţile Măgureni şi Bobolia.
 
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au descoperit un autoturism căzut într-o râpă la aproximativ 20 de metri de partea carosabilă, într-o zonă cu vegetaţie abundentă. 
 
„În habitaclul acestuia nu se afla nicio persoană, poliţiştii stabilind că vehiculul  aparţine unui bărbat de 49 de ani din comuna Măgureni. S-a constituit o echipă de căutare, care, la o distanţă de aproximativ 2 km, sub podul CFR situat la limita dintre comuna Băneşti şi Poiana Câmpina, pe un drum neasfaltat, a descoperit un bărbat, identificat ca fiind proprietarul autoturismului”, precizează reprezentanţii Poliţiei. 
 
La faţa locului a fost solicitată intervenţia unui echipaj medical care a declarat decesul bărbatului iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova pentru necropsie şi stabilirea cauzei decesului. Cercetările continuă în cadrul unui dosar în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.