Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat că formaţiunea pe care o conduce va avea propriul candidat pentru funcţia de lider al Senatului şi a apreciat că PSD are cele mai multe şanse să câştige acest post, deoarece are majoritate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Votăm cu candidatul UDMR. Vom avea candidat. Nu va exista al doilea tur. PSD singur are majoritate. PSD are 69 de senatori, are majoritate. PNL nu are majoritate nici cu noi. Noi vom avea un candidat, sper, asta vom stabili mai încolo. PNL sigur că va avea un candidat, Alina Gorghiu, şi PSD, dacă va avea un candidat, asta e viaţa, nu ai ce face. Deci noi vom avea un candidat. Data trecută am încercat să o susţinem pe doamna Gorghiu”, a declarat Kelemen Hunor, marţi seară, la Realitatea Plus.
 
Alegerea lui Teodor Meleşcanu la conducerea Senatului este neconstituţională, a decis Curtea Constituţională, după ce a amânat de mai multe ori pronunţarea pe acest subiect.
 
Urmează să aibă loc alegeri pentru conducerea Senatului. PSD a anunţat că nu îl va mai susţine pe Meleşcanu pentru această funcţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.