Postul TV Look Plus difuzează, începând din 27 ianuarie, un jurnal de ştiri sportive, Ştirile Look, de luni până vineri de la ora 18:00, prezentate de Raluca Moş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ştirile Look îşi propun să extindă Universul competiţiilor transmise de Look Plus şi Look Sport, să ofere telespectatorilor toate informaţiile, momentele şi poveştile care contează. Ştirile Look sunt un sportshow gândit să celebreze sportul şi pasiunea pentru el, să le ofere telespectatorilor acces la cele mai mari vedete din sport şi în sânul celor mai iubite echipe, goluri de văzut pe repeat, faze memorabile şi momente incredibile”, anunţă reprezentanţii postului de televiziune.

Raluca Moş, noua prezentatoare de la Look Plus, vine după o carieră internaţională de 10 ani în modeling. Raluca a avut contracte cu agenţii prestigioase din Asia, Statele Unite şi toate capitalele modei din Europa (Paris, Milano, Londra, Berlin) şi a semnat numeroase campanii de imagine pentru branduri internaţionale de îmbrăcăminte, accesorii sau produse de înfrumuseţare.

”Telespectatorii Ştirilor Look nu vor rata niciun gol spectaculos, nicio poveste incredibilă, nicio informaţie de ultimă oră”, dau asigurări reprezentanţii Look Plus şi Look Sport.

Look Plus şi Look Sport transmit cele mai importante competiţii din sport, o diversitate unică de drepturi TV: Champions League, Europa League, Liga 1, Liga 2, Serie A, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, campionatele din Turcia, Cehia, Portugalia, Olanda şi Belgia, campionatul Mondial de handbal feminin, Liga Campionilor la handbal feminin si masculin si Liga Naţională de baschet.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.