Centrul Infotrafic anunţă că circulaţia este restricţionată, pe DN 1, în judeţul Prahova, pe sensul către Capitală, până în 6 februarie pentru montarea separatoarelor de sens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în perioada 28 ianuarie – 6 februarie, pe sensul către Capitală al DN1 Bucureşti – Ploieşti, judeţul Prahova, se vor efectua lucrări de montare a separatoarelor de sens.

Astfel, între kilometrii 41+600 de metri – 53+300 de metri, între localităţile Bărcăneşti şi Pucheni, benzile doi de pe ambele sensuri vor fi restricţionate.

”Circulaţia rutieră se va desfăşura dirijat, cu ajutorul echipajelor de poliţie rutieră. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie”, a transmis Centrul Infotrafic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.