Cu notorietate deja în rândul pasionaţilor de poker din România, show-ul Road to Vegas va continua în această perioadă cu încă 6 ediţii care se anunţă cel puţin la fel de intense!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Campania organizată de 888poker şi PokerFest România a fost prelungită graţie succesului de care s-a bucurat până acum, depăşind chiar aşteptările oficialilor. Pe lângă cei 6 români care sunt deja pe lista pentru Oraşul Luminilor, 6 noi jucători români vor ajunge astfel în Las Vegas, unde vor juca pentru o brăţară WSOP şi un premiu fascinant de 888.888 de dolari! De fapt, cel puţin 13 români vor juca la WSOP 2020 Crazy Eights în perioada 26 - 27 iunie, căci va primi un tichet de acces la turneu şi campionul ediţiei 888LIVE Bucharest din martie, de la Intercontinental.

Conceptul Roas to Vegas a fost foarte apreciat de public. Sistemul iniţial a fost astfel dublat, mecanismul noilor ediţii fiind similar cu cel de până acum. Oricine se poate înscrie online în turneele de pe 888poker, accesul având un cost de 10 USD / tichet. Primii 6 clasaţi la finalul săptămânii de turneu împart premiul garantat de 5000 de dolari, apoi merg joia imediat următoare să joace la B1 TV într-un show de 4 ore. Noile emisiuni TV sunt programate deja pentru 23 şi 30 ianuarie, dar şi pentru toate zilele de joi din luna februarie - 6, 13, 20 şi 27. Fiecare câştigător din finalele TV primeşte mult râvnitul pachet pentru Las Vegas, incluzând cazare, transport cu avionul şi tichet de joc la $888 Crazy Eights No-Limit Hold`em.

Show-ul TV expune o vedetă luptând de la egal la egal cu fiecare dintre cei 6 jucători calificaţi din turneul online. Până acum, printre vedete s-au remarcat Andrei Sebastian Filcea (cunoscut publicului drept Flick, domnul Rimă), Codin Maticiuc, vedetă mondenă, Cristina Lupu, vloggeriţă, Loredana Ciobotaru, cântăreaţă. Cea mai bună prestaţie de poker a avut-o Andrei Sebastian Filcea, care a câştigat ediţia la care a participat, în ciuda faptului că era de aşteptat ca jucătorii cu mai multă experienţă să se claseze mai bine.

Noile ediţii ale finalei televizate din ianuarie şi februarie, conform calendarului mai sus menţionat, vor aduce de asemenea vedete îndrăgite de public. Cu siguranţă va face show Mihai Morar, renumit host TV şi de radio. Acesta va juca poker şi va încerca să îşi arate talentul la acest joc - însă, mai presus de orice, va trăi din plin momente de distracţie, de bună dispoziţie, cu adrenalină din plin. Alte nume din rândul vedetelor dezvăluite de organizatori sunt Oana Radu, Anda Adam, Amma, Roxana Nemeş, Silvia Popescu şi Otniela.

În 2019, WSOP 2020 Crazy Eights a avut 10.188 de jucători ce au cumpărat tichete de 888 de dolari fiecare. Un român, Vlad Darie, a ajuns să câştige 136.888 de dolari, o performanţă remarcabilă. Cu doi ani mai devreme, un alt român, Alexandru Papazian, câştiga la acest turneu de poker prima brăţară românească WSOP. Acum, cel puţin 13 români au şansa de a face istorie... sau cel puţin de a se simţi absolut minunat în lumea pokerului din Las Vegas.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.