Roger Federer, locul 3 ATP şi cap de serie numărul 3, l-a învins, vineri, cu scorul de 4-6, 7-6 (2), 6-4, 4-6, 7-6 (10-8), pe australianul John Milman, locul 47 ATP, în turul al treilea al Australian Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Federer s-a impus după un meci de patru ore şi trei minute, obţinând victoria cu numărul 100 la Melbourne.

Millman a controlat decisivul. Mai întâi a reuşit break-ul la 1-1, apoi a condus cu 8-4 în supertie-break. Însă de fiecare dată Federer a reuşită să revină, iar în final a câştigat şase puncte la rând.

Elveţianul nu se aştepta să-şi mai apropie victoria.

"Noroc că a fost supertie-break că altfel aş fi pierdut. Am avut şi puţină şansă la final. Căutam explicaţiii pentru conferinţa de presă", a spus Federer, după meci.

Millman l-a învins pe Federer în 2018, în optimi la US Open, scor 3-6, 7-5, 7-6 (7), 7-6 (3). Elveţianul avea anterior două succese împotriva jucătorului australian.

În optimie de finală ale Australian Open, fază în care se află a XVIII-a oară, Federer va evolua cu Marton Fucsovics din Ungaria, locul 67 ATP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.