Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a lansat o licitaţie de 54,5 milioane euro, finanţată prin bani europeni, pentru achiziţia de echipamente şi aplicaţii destinate modernizării platormei TETRA, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scopul achiziţiei este modernizarea infrastructurii hardware şi software a Platformei Comune TETRA (PCT) la nivel naţional. Achiziţia este finanţată prin Programul Operaţional Infrastructura Mare – POIM.

Perioada de garanţie şi suport tehnic minimă acceptată, sub care oferta va fi considerată neconformă, este de 24 de luni. Durata în luni a acordului-cadru este estimată la 84 luni.

Media cifrei de afaceri globale a candidatului pe ultimii 3 ani (2017, 2018 şi 2019) trebuie să fie cel puţin egală cu 39 milioane euro.

Ofertantul trebuie să fi livrat în ultimii cinci ani, calculaţi până la data limită de depunere a candidaturilor, produse similare cu cele ce fac obiectul procedurii de achiziţie.

Tipul procedurii este licitaţie restrânsă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.