Cântăreaţa şi actriţa americană Jessica Simpson a dezvăluit că a fost abuzată sexual în copilărie şi că, din această cauză, a căutat refugiu în alcool şi droguri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un extras din cartea de memorii „Open Book”, publicat de revista People, artista în vârstă de 39 de ani a recunoscut că a luat medicamente fără a-i fi prescrise pentru a gestiona trauma.

„Mă omoram cu alcool şi pastile”. Simpson a renunţat la consumul de alcool în noiembrie 2017, după ce a realizat că îşi făcea „mai rău”.

„Să renunţ la alcool a fost uşor. Eram furioasă pe sticla aia, pe felul în care îmi permitea să mă complac şi să fiu amorţită”.

Ea a detaliat că a fost abuzată sexual de la vârsta de 6 ani, când împărţea patul cu fiica unor prieteni de familie. Jessica Simpson spune în carte că a experimentat „lucruri foarte inconfortabile”.

„Am vrut să le spun părinţilor. Eram victimă, dar, cumva, am nimerit prost”, a scris ea. După şase ani, le-a spus părinţilor în timpul unei călătorii. Mama ei a reacţionat spunându-i tatălui ei: „Ţi-am zis că ceva se întâmpla”.

„Tata a continuat să privească drumul şi nu a spus nimic. Nu am mai rămas niciodată în casa prietenilor părinţilor mei, dar nici nu am vorbit despre ce le spusesem”, a mai povestit ea.

Jessica Simpson, mamă a trei copii, a devenit cunoscută în anii 1990 ca star pop, înainte de a fi protagonista reality-show-ului MTV „Newlyweds: Nick And Jessica”, în care a apărut cu fostul ei soţ Nick Lachey. A jucat în peste 20 de filme artistice şi de televiziune.

Acum este căsătorită cu fostul jucător de fotbal american Eric Johnson, tatăl celor trei copii ai ei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.