Hillary Clinton zugrăveşte un portret cu vitriol al lui Bernie Sanders, adversarul său în alegerile primare democrate din 2016, pecare-l prezintă într-un documentar ca pe un ”aparatcik” politic pur, cu un bilanţ nul, în pofida mulţilor ani pe care le-a petrecut în băncile Congresului, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Senatorul din Vermont, încarnarea aripii stângi a Partidului Democrat, candidează din nou, anul acesta, la învestitura prezidenţială în alegerile prezidenţiale de la 3 noiembrie.

”Nimeni nu-l iubeşte”, denunţă fosta Primă Domană ”Hillary”, un documentar pe care i-l dedică serviciul video pentru abonaţi Hulu, potrivit unor declaraţii transcrise de "Hollywood Reporter".

Aceste declaraţii, pe care Hillary Clinton le menţine într-un interviu publicat marţi pe site-ul "Hollywood Reporter", ilustrează ranchiuna pe care aceasta i-o poartă la patru ani după duel.

Susţinătorii fostului secretar de Stat îi reproşează lui Bernie Sanders faptul că a contribuit la pătarea imaginii candidatei, învestită până la urmă de către democraţi, favorizând astfel alegerea republicanului Donald Trump la Casa Albă.

”El a rămas ani de zile în Congres. Un singur senator îl susţinea”, declară ea în documentar, care urmează să fie difuzat sâmbătă, în avanpremieră, la Festivalul de film Sundance.

”Nimeni nu vrea să lucreze cu el, el n-a făcut nimic. Era un aparatcik al politicii. Este aiurea şi mă întristează ca oamenii să se lase păcăliţi”, afirmă Hillary Clinton.

Bernie Sanders se află între primii patru candidaţi înainte de lansarea alegerilor primare în Iowa, la 3 februarie, alături de fostul vicepreşedinte al lui Barack Obama Joe Biden, senatoarea din Massachusetts Elizabeth Warren şi primarul din South Bend (Indiana) Pete Buttigieg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.